Torna

Townhouse London

Inspirant-se en l'arquitectura victoriana circumdant, el formigó s'utilitza de diverses maneres a tota la casa renovada, fins i tot per a les columnes i bigues estampades en verda molsa que suporten els panells de paret amb textura rosa salmó del bany al primer pis. La mirada es concentra al jardí, mentre múltiples feixos de llum asseguren molta llum a les habitacions.

Ampliant els límits del formigó: elements acolorits i texturitzats
El formigó texturitzat s'utilitza de forma innovadora, no només com a estructura de suport o acabat arquitectònic, sinó com una combinació de tots dos.

Tota l'actualització, incloses les escales, els taulells, els lavabos, els pisos, els bancs, la banyera i el lavabo, està modelada en formigó pigmentat amb pigments Bayferrox de Lanxess. Els taulells de la cuina es van dissenyar amb òxids de ferro en un to vermell. La banyera, els taulells, el lavabo i els bancs del bany de la planta superior estan fets de formigó amb òxid de crom verd, cosa que crea una atmosfera similar a la d'un hammam a l'habitació. Les ferramentes de llautó complementen a la perfecció el formigó.

Com a guanyador general de "Millor renovació de casa nova", el projecte va ser honrat amb el premi " No et moguis, millora!" ” el 2021.

Aquest reconeixement és anualment organitzat per New London Architecture (NLA) amb la finalitat de presentar la diversité dels habitatges de la capital britànica.

Els arquitectes van utilitzar el projecte per a noves idees, com l'ús innovador de formigó texturitzat i acolorit com a estructura de suport i acabat arquitectònic. Per demostrar com la construcció fora del lloc també pot ser beneficiosa per a projectes residencials més petits, es van prefabricar diversos elements per reduir el temps de construcció al lloc.

Font: Lanxess
Arquitectura: Studio Ben Allen
Fotografia: French + Tye

Publicacions relacionades